Înfiinţarea unei societăţi comerciale cu răspundere limitată cu unic asociat


1. Copia Buletinului

2. Nume de fata a mamei (inainte de casatorie)

3. Coduri Caen

4. Cateva denumiri de Firma

Inapoi la Firma in Ungaria Menu - infiintare SRL

Documente necesare pt infiintarea unei firme in Serbia aici

Numele clientului: Telefon: Adresa de e-mail: Data stabilită pentru semnarea documentelor: Denumirea societăţii, sediul, sucursale, filiale Denumirea societăţii: ……………………………………….. Societate cu Răspundere Limitată Denumirea prescurtată a societăţii: ……………………………… S.R.L. (Vă recomandăm să verificaţi pe site-ul nostru dacă denumirea dorită există deja) Denumirea este considerată existentă (deci ocupată) şi în cazul în care societatea cu aceea denumire este dizolvată sau este în curs de înregistrare. O denumire existentă poate fi completată – dar nu se acceptă completarea cu cifre sau date! Este de dorit alegerea unei denumiri care diferă cu cel puţin patru caractere de o denumire deja existentă. Este foarte utilă alegerea unei denumiri alcătuită din două cuvinte. Sediul societăţii: Sucursalele societăţii: Filialele societăţii: Adresa de e-mail a societăţii: Asociatul fondator al societăţii Numele: Numele mamei: Domiciliat: Domeniul (domeniile) de activitate al societăţii (Se va alege codul corespunzător din meniul „Lista domeniilor de activitate” (cod CAEN) de pe site) Activitatea principală: (va fi doar una singură) Alte activităţi: (la Oficiul Registrului Comerţului nu este obligatorie declararea activităţilor secundare, acestea vor fi declarate numai către Administraţia Financiară. Capitalul social al societăţii Capitalul social al societăţii: Numerar şi/sau (HUF): Aport în valoare de (HUF): Administratorul Administratorul societăţii: Numele: Număr carte de identitate: Număr certificat oficial de domiciliu: ez az ami nekunk nincs Cod identificare fiscală: ez csak maganvallalkozoknak van (CIF) E-mail: Numele mamei: Domiciliat: Declararea venitului la Administraţia Financiară (cereţi sfatul contabilului dvs.) Subliniaţi opţiunea dorită: a.) plătitor de TVA, solicit cod fiscal valabil pentru impozitare în UE (da/nu) b.) scutire de la plata TVA-ului

Deschidere firma in Slovacia

Se recomandă disponibilizarea capitalului social în întregime. În schimb este suficientă declararea capitalului, depunerea întregii sume nefiind obligatorie.

Capitalul social minim este de 3.000.000 HUF şi în cazul societăţilor cu unic asociat. La înregistrarea societăţii este obligatorie depunerea unei sume de minim 100.000 HUF, diferenţa urmează a fi achitată la termenul stabilit, dar cel mult după un an de la data înregistrării.

Asociatul unic poate constitui capitalul social şi din aport în natură, adică din bunuri nemonetare. Aportul în natură va fi pus integral la dispoziţia societăţii înainte de deschiderea procedurii de înregistrare.

Capitalul social al societăţii cu asociat unic poate fi constituit integral din aport în natură. Nu este necesar prezentarea extrasului de cont bancar, doveditor achitării capitalului social, la Oficiul al Registrului Comerţului se va depune declaraţia administratorului depusă faţa unui avocat.


Contact

0036-50 113 2779

kulfoldiceg@yahoo.com

Inregistrare SRL

Contact